Pagina's

zaterdag 15 juni 2013

give away ooknuendan

Al eerder deze week vertelde ik, dat ik de winnaar ben van de give away van ooknuendan. De pakketjes kwamen binnen en dat mag je dan gaan uitpakken.....


Een klein pakketje van eccentriekedame (met de gebreide armwarmers) en de dag erna de grotere doos met de rest van de kadootjes van ooknuendan. Het witte hart met gehaakte bloem op de foto is overigens eigen bezit en maaksel.


Alles uitpakken en bekijken: de grappige knopen bloemen, een armband gemaakt door ooknuendan, het prachtige taartje van Ellencebears, het Jeanne d'Arc Living Magazine en lavendelhartje van La Romanza, de leuke gehaakte onderzetters van Ambela . Eigenlijk teveel om op te noemen. De contacten met Fotootje vandaag zijn gelegd en er wordt een prachtige herinneringscollage voor me gemaakt.


Sommige spulletjes hebben al een plekje gevonden in huis: de leuke knopen en klosjes in de glazen voorraadpot op tafel, de onderzetters staan te pronken op de sidetable (nog even nieuw te zijn), het lavendelhartje hangt aan het kastje in de wc en het taartje heeft een plaatsje gekregen op het oude petroleumstel.

Iedereen nog een keer bedankt voor de bijdrage aan deze leuke give away en ooknuendan, natuurlijk bedankt voor het organiseren/bedenken en weggeven van leuke spulletjes.

6 opmerkingen:

 1. Jij hebt leuke post gekregen. Geniet er maar van.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey wat leuk zeg, gefeliciteerd!

  groetjes

  vera

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je een geweldige give-away gewonnen!! En wat heb je het allemaal mooi op de foto gezet. Geniet van je mooie spulletjes en nog een hele fijne zonnige dag gewenst. Zonnige groetjes van Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die foto's ben ik eigenlijk ook wel een beetje trots op.... welkom als volger. Gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen