Pagina's

vrijdag 23 augustus 2013

Zomaar

...even wat foto's van een aantal Franse vondsten die voorlopig een plekje vonden in de tuin. Tijd om alles uitgebreid een mooi plaatsje te geven is er nog niet, want wij vieren hier nog steeds vakantie.


Ik zette wat spulletjes bij elkaar in een krans op de tuintafel. De mooie bloemen van de Hortensia Annabelle passen mooi bij dit plaatje.

 
Jongste dochter heeft op de één of andere manier een stenenverzameling meegenomen uit Frankrijk. Die kwamen thuis opeens te voorschijn. Ze heeft ze netjes uitgestald in een houten wijnkistje.


En dan ook nog het beloofde eindresultaat van het piemschuimen hart gemaakt door jongste dochter. Ik schreef daar al over in dit berichtje.
 
Volgende week is alweer de laatste vakantieweek van de zomervakantie. Een week die in het teken zal staan van de Tentweek, kijk hier voor meer info. Woon je toevallig in de buurt en zoek je nog een leuke bezigheid voor de kinderen? Absoluut een aanrader!

5 opmerkingen:

 1. Gelijk heb je, de Annabellen zijn zo mooi
  bij je Franse oude schatten.
  Een plaatje om naar te kijken.
  Fijn weekend,
  liefs Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Annabellen + Franse schatten = super!!!
  Leuk ook die Tentweek...wij hebben hier ook zoiets....
  Geniet van de laatste :( week vakantie!!
  Liefs Theetje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk hoekje zo, de 'schatten' en de mooie bloemen.
  Ook bij ons is er volgende week zo'n tentweek. Een fijne week voor jong en oud, is onze ervaring. Fijne laatste vakantieweek toegewenst!
  Lieve groet, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo"n creatie te maken ,kan je nog een beetje nagenieten van de vakantie!
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen